Over Geldbesparenhulp.nl

Geldbesparenhulp.nl is een onafhankelijke website waar u financiële producten en zorgverzekeringen kunt vergelijken, tips kunt lezen om geld te besparen. De Geldbesparenhulp.nl is mede geïnspireerd door de website http://www.moneysavingexpert.com/ van de journalist Martin Lewis.

Op Geldbesparenhulp.nl vind je objectieve vergelijkingen en heldere informatie over verzekeren, sparen, energie, Internet-tv-bellen, lenen, hypotheken en pensioen. Geldbesparenhulp.nl geeft geen persoonlijk advies. De resultaten van de berekeningen en vergelijkingen zijn gebaseerd op de gegevens welke door u worden ingegeven. Omdat wij geen persoonlijk advies geven bent u dus zelf verantwoordelijk voor de aanbieder- en productkeuze

Hoe verdienen wij?

Geldbesparenhulp.nl is een objectieve en onafhankelijke vergelijkingssite. Op Geldbesparenhulp.nl.nl kan je als consument gratis en vrijblijvend mobiele telefonie, verzekeringen, energie, alles-in-1 pakketten en andere financiële producten vergelijken.
Geldbesparenhulp.nl ontvangt alleen een vergoeding van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als je een product via Geldbesparenhulp.nl hebt afgesloten, een offerte hebt aangevraagd of doorklikt naar de website van de aanbieder. Deze vergoeding heeft geen invloed de vergelijking of positie van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.